Ipanema slippers

Over ipanema slippers

Wanneer je aan zon, zee en strand denkt, dan denk je al snel aan Ipanema slippers. Dit Braziliaanse merk is er voor iedereen die van zomer houdt. Vier daarom de zomer met een leuke slipper of hippe sandaal van Ipanema aan je voeten. Of je nu gaat genieten op het terras, lekker dagje naar het strand gaat of met vrienden een dagje gaat slenteren in de stad.

Voor ieder moment een Ipanema slipper

Voor ieder moment of gelegenheid heeft Ipanema een geschikte slipper. In onze shop vind je meer dan 60 verschillende modellen voor dames, heren, jongens en meisjes. Ga voor een sandaaltje wanneer je een feestje hebt. Een teen slipper met een anatomisch voorgevormd voetbed voor een dagje strand en een Brasil Classic voor een dagje slenteren in de stad.

Modieus, vegan en ook nog duurzaam!

Ipanema bewijst dat duurzaamheid en slippers produceren hand in hand gaat. De teenslippers en sandalen zijn vegan en 100% recyclebaar. Daarnaast zijn ze milieuvriendelijk verpakt. Zonder na te denken loop je er op weg. Toch geeft het een extra fijn gevoel wanneer je weet dat er geen giftige stoffen in de slippers zitten.

The Vegan Society heeft Ipanema het certificaat ‘Vegan‘ gegeven. Iedere teenslipper bestaat uit 30% gerecyclede grondstoffen van biologische oorsprong waardoor Ipanema een internationaal erkend Biobased merk.

Ipanema Vegan slippers

De modellen worden gemaakt van zacht en flexibel flexpand. Dit is een uniek materiaal dat tijdens het produceren elke keer opnieuw gerecycled wordt. Daarnaast bevatten de slippers geen ftalaten (weekmakers) en worden er geen chemicaliën en giftige stoffen gebruikt tijdens het produceren en recyclen van flexpand.

 

Ipanema recyclebare slippers

Ipanema creëert al meer dan 15 jaar collecties die geproduceerd worden door Grendene. Grendene is een van werelds grootste producenten van sandalen en slippers. De modellen zijn verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende landen en jaarlijks worden er 200 miljoen paar slippers geproduceerd.

Braziliaans slippermerk vernoemd naar het bekende strand Ipanema

Het merk in vernoemd naar één van de meest beroemde en exotische stranden van Brazilië en zelfs de wereld. Je vindt zelfs het patroon van de boulevard terug onder de zool van de slippers.Ipanema beach

 

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan snel onze gehele collectie Ipanema slippers

Volgend artikel

0 Reacties